Klíma telepítés és karbantartás

Klíma telepítés, karbantartás Újpesten, Budapesten és Pest megyében.
Hűtő-fűtő klímaberendezések szerelése garanciával.

klíma telepítés Budapesten, és Pest, Nógrád, Komárom-Esztergom megyében

Klíma telepítése, felmérés

Legfőbb feladatunk, hogy az önök igényeinek, a hely lehetőségeinek megfelelő készülék kiválasztásában és telepítésében segítséget nyújtsunk.


A klímaszerelést a készülék kiválasztása előzi meg.
Ez nem egyszerű feladat, mert megfelelő teljesítményű és esztétikusan felszerelt klímát szeretne. Sajnos, sok esetben találkozunk rosszul elhelyezett, a helyiség vagy lakás méretéhet képest alul méretezett klímákkal, valamint a nem oda való típusból adódóan rosszul beszerelt készülékekkel. Az ilyen jellegű problémák nem csak az anyagi határok miatt vannak, a tájékozódás hiánya is sokat számít Van ahová mennyezeti egység az ideális, van ahová légtechnikával kell(ene) telepíteni, és van ahol parapet beltéri egység kell, például tetőtér beépítésnél. Klíma szerelés előtt mindenképp érdemes kikérni egy szakember véleményét!

A megfelelő készülék kiválasztásban segítünk,hogy önnek csak élvezni kelljen a nyári kánikulában a kellemes hűvöset. Könnyebb lesz elaludni is, nem kell "izzadtságban fetrengeni" ahogy egy vevők jellemezte a klíma telepítés előtti állapotot.
Csak és kizárólag olyan klímaberendezések vásárlását ajánljuk, melyekkel jók a tapasztalataink, melyekkel szeretünk dolgozni és a legfontosabb, hogy az ügyfeleinknek is jó tapasztalataik voltak a készülékekkel. Amennyiben egy új márka jelenik meg a piacon, az ismerős cégekkel tapasztalatot cserélünk a berendezés szerelhetőségéről, az esetleges hibáiról valamint alkatrész problémáiról. ez által igyekszünk mi is szűrni a kínálatot és olyan készülékeket ajánlani ügyfeleinknek melyekkel elégedettek lehetnek.
A tapasztalatok alapján nem vállaljuk az áruházi klímák telepítését.
Hogy miért? Mert 1 év garanciát adnak a készülékekre. Több helyen megjelentek a külföldi, Szlovák, Török, Ukrán, stb. garancialevelek, ahonnan nem, vagy csak igen nehézkes a garanciális ügyintézés.
Az általunk forgalmazott klímák 3, 5 év garanciával rendelkeznek, hazai forgalmazóktól. Az alkatrész ellátásuk biztosított, az esetleges garanciális problémákat így sikerül megoldani.

© All rights reserved

Call Now Button+36702872121